“Σε άλλο σπίτι μένεις;” Η απίστευτη ερώτηση που έκανε ο σύζυγός της Καλομοίρας για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Καλομοίρα έδωσε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή όπου μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και για τις φορές που γίνεται χαμός στο σπίτι τους λόγω της ζήλειας της. Ακόμα ανέφερε την απίστευτη ερώτηση που της έκανε ο σύζυγός της, μετά τον σάλο περί πλαστικών επεμβάσεων.

Η Καλομοίρα για τις πλαστικές επεμβάσεις: Η απίστευτη ερώτηση που της έκανε ο σύζυγός της – Λες και ζουν σε άλλο σπίτι
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Rolling”, η μελαχρινή πλέον Καλομοίρα μίλησε στην εκομπή Mega Καλημέρα

Η ίδια είπε για την οικογένειά της:

“Με την κόρη μου είμαστε με το ίδιο στυλ. Φόρεμα εγώ, φόρεμα κι αυτή. Θέλει να φοράει μαύρα και καφέ και μου έχει σπάσει τα νεύρα, αλλά κάνω την κινέζα για να μην τσακωθώ με την κόρη μου”.

Ακόμα αποκάλυψε ότι ζηλεύει τον σύζυγό της: “Είναι ο άνδρας της ζωής μου. Ναι, είμαι λίγο ζηλιάρα και κάνω σκηνές, αλλά δεν ντρέπομαι. Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο του έστειλε μήνυμα. Έγινε της φωτιάς στο σπίτι και της έβαλα Χ δεν της ξαναμίλησα”.

Αναφορικά με όσα γράφονται περί πλαστικών επεμβάσεων είπε ότι ο σύζυγός την ρώτησε αν έχει κάνει: “Με ρώτησε αν έχω κάνει πλαστικές, αλλά δεν δίνει σημασία σε όσα γράφονται” είπε η Καλομοίρα.

Related posts

Από τις ομορφότερες ελληνίδες: Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού μας θυμίζει την ίδια στα νιάτα της

Μαλλί πλατίνα, σώμα μποντιμπίλντερ: Έτσι είναι σήμερα ο Δημήτρης Πυργίδης, 2 χρόνια μετά το Big Brother

“Είχε βρει νεκρό τον σύζυγό της”: Η άγνωστη ιστορία της Άννας Παναγιωτοπούλου και η τραγική ειρωνία