“Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε”: Εκτός εαυτού η Κανέλλη με την υπόθεση Γεωργούλη-Είπε αυτό που σκέφτονται πολλοί

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση για τις καταγγελίες του Αλέξη Γεωργούλη και πολύς κόσμος έχει πάρει θέση για τα γεγονότα.

Τι είπε η Λιάνα Κανέλλη

Το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρόσωπο με Πρόσωπο” συζητήθηκε το κρίσιμο αυτό θέμα των ημερών, με τη Λιάνα Κανέλλη να βγαίνει εκτός εαυτού για όσα έχουν ακουστεί για την καταγγέλλουσα, νομική σύμβουλο της Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου και κατ’ επέκταση για την αντιμετώπιση που έχουν οι γυναίκες σε τέτοια ζητήματα.”Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα, σήμερα είναι αυτή, αύριο θα είναι κάποια άλλη, εύχομαι να μην υπάρξει άλλη, αποκλείεται θα υπάρξει και τις προηγούμενες που υφίστανται αυτήν την στιγμή… Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, τον Φούφουτο, το Μούμουτο, τον έναν και τον άλλον. Σας ικετεύω, σας παρακαλώ, ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας, οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη και στον πολιτικό λόγο να αντιμετωπίζονται κι εκεί θα ψάξετε την μορφή βίας ως ασθενής τάξη”, είπε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη.

“Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες. Μία τάξη που τη βλέπεις ίσα με εσένα δεν την χαρακτηρίζεις ασθενή. Κι όταν πάτε στο σεξ εκεί γίνεται πυρ, γυνή και θάλασσα και ξαφνικά είναι η πιο δυνατή και είναι αυτή που σέρνει τα καράβια. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες, είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος. Ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του. Καλά κάνατε και τον διαγράψατε. Αυτή που δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ήταν η γυναίκα, η οποία δεν μπόρεσε να το πάει δικαστικά, όπως ήθελε και την κάναμε πατσαβούρα. Μπορούμε να αλλάξουμε συζήτηση Νίκο; Σε ικετεύω” έκλεισε η Λιάνα Κανέλλη.

Related posts

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»