“Σαν την κόρη της ντύθηκε”: Η Βανδή με τζιν και καπέλο στη Μύκονο σαν να είναι 20 ετών

Αναμφίβολα επιθυμούμε να διαμορφώνουμε το στιλ μας με ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία αντανακλούν το γούστο μας και την προσωπικότητα μας χωρίς όμως να ξεχνάμε τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία μας χαρίζουν τη δυνατότητα της ευελιξίας στα outfits μας αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργούμε effortless chic looks. Τα “απλά” και minimal fashion pieces που προτιμάμε μας προσφέρουν “αλάνθαστα” σύνολα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε πιθανή περίσταση.

Ένα τζιν παντελόνι είναι αυτό που μας εξυπηρετεί στις day to night εμφανίσεις μας όπως και σε κάθε περίσταση, casual ή formal. Το τζιν παντελόνι έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο go to παντελόνι για τις πρωινές εμφανίσεις μας στο γραφείο, τις απογευματινές μας βόλτες όπως και τις βραδινές μας εξόδους. Τα denim παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας κάθε χρονιά όπως και κάθε εποχή είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της συλλογής μας το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά και διαφορετικά ρούχα της συλλογής μας με στιλιστική ευκολία και ασφάλεια.

Κι ενώ οι επιλογές που έχουμε σε γραμμές τζιν παντελονιών είναι πολλές ανάλογα με το γούστο και το στιλ μας, έχουμε επιλογή και στο χρώμα το οποίο θα επιλέξουμε το οποίο επίσης θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα του συνόλου μας. Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να δημιουργήσει ένα minimal casual look όπου πρωταγωνιστής του ήταν το παντελόνι που διάλεξε.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε ένα τζιν παντελόνι σε χακί απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα tank top μαύρου χρώματος. To look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers, cross body τσαντάκι μαύρου χρώματος και jockey hat.

Related posts

Αρσενικό παλαιάς κοπής ο Ανδρέας Γεωργίου: Τι ανακοίνωσε για τον γάμο του με την 27χρονη Σιμώνη

“Κάθισε 10 λεπτά στη σουίτα και μετά εξαφανίστηκε” Το “πακέτο” της Καινούργιου από τον Στέφανο Κασσελάκη

“Επιτέλους μια γυναίκα με πιασίματα” Η Δανάη Μπάρκα έβαλε αυτό το σατέν φόρεμα στη Μαρινέλλα και αποθεώθηκε