“Πρωταγωνιστεί ο Μήτσος Φιλιππίδης” – Η πρώτη ταινία του γιου του Πέτρου στο Youtube με διάσημο ράπερ (Vid)

Ο Δημήτρης ή Μήτσος Φιλιππίδης, ακολουθεί τον καλλιτεχνικό δρόμο του πατέρα του και πριν λίγο κυκλοφόρησε η ταινία που πρωταγωνίστησε και την οποία μπορείτε να δείτε δωρεάν στο διαδίκτυο!

Στα… καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα του, Πέτρου Φιλιππίδη, κινείται πλέον ο Δημήτρης ή Μήτσος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι ηθοποιός και δουλεύει στο θέατρο, ενώ πρόσφατα έχει κάνει γυρίσματα τόσο για σήριαλ στην τηλεόραση όσο και για ταινίες!

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι νέος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργαζόταν στην υποδοχή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ στο μιούζικαλ “Mamma Mia”. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρο. Πέρυσι συμμετείχε και στη σειρά της ΕΡΤ “Τα Καλύτερά μας χρόνια”.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, κυκλοφόρησε και η ταινία «Επικίνδυνοι πολίτες», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον πολύ γνωστό ηθοποιό Τάσο Γιαννόπουλο. Η ταινία μικρού μήκους προβλήθηκε στα πλαίσια του ομώνυμου δίσκου του ράπερ «Dani Gabino», ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify.

Για την ταινία διαβάζουμε:

Ένα βράδυ στη ζωή του Μήτσου, ενός 25χρονου part time διανομέα πίτσας, και full time hustler, που ζει στο πατρικό του, με τον βίαιο πατέρα του και τη μητέρα του. Μια ρουτίνα σε αντίστροφη μέτρηση. “Σπίτια που σιγοβράζουν, Όνειρα που ματώνουν, Άνθρωποι που γίνονται επικίνδυνοι”

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Παραγωγή: Dani Gambino, Dj the Boy

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης

Σενάριο: Δημήτρης Γιώτης, Dani Gambino

Παίζουν οι: Τάσος Γιαννόπουλος, Μήτσος Φιλιππίδης, Θεοδώρα Κατσίφη, Γιώργος Κουστένης, Γιώργος Φασουλάς, Ντένια Στασινοπούλου

Το όνειρο του Πέτρου Φιλιππίδη για τον γιο του

Μιλώντας σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στον Νίκο Χατζηνικολάου, πριν τη φυλακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε ότι όνειρό του είναι να παίξει στο θέατρο μαζί με τον γιο του

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πατέρας και γιος έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί, αφού έχουν γίνει συγγραφικό δίδυμο, καθώς είχαν μεταφράσει μαζί θεατρικά έργα.

Related posts

Έγινε 62, μοιάζει 35: H Κάρολαϊν του Τόλμη και Γοητεία μοιάζει να βρήκε το ελιξίριο της νεότητας

Τέλος εποχής: Διαζύγιο για την Τατιάνα Στεφανίδου, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Αγνώριστος ο Αντώνης Ρέμος: Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία στην Γερμανία