“Πήρε από εσένα”: Δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο του Ρουβά που δημοσίευσε με την κόρη του, Αναστασία

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει να περνάει οικογενειακές στιγμές με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά που έχουν αποκτήσει. Το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ο τραγουδιστής γνώριζε το μοντέλο, με το οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι. Έχουν αποκτήσει την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).

Μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας παντρεύτηκαν στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη. Μέχρι και σήμερα, παραμένουν ένα από τα πιο δεμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Αυτό μάλιστα φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκη Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από οικογενειακή έξοδο τους για τα Χριστούγεννα.

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά

Στο βίντεο αυτό, δείχνει την σύζυγό του και τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητό, με την Αναστασία να τους διασκεδάζει τραγουδώντας. Φυσικά τα σχόλια στην ανάρτηση έπεσαν βροχή, αφού η μεγάλη κόρη Ρουβα – Ζυγούλη έχει απίστευτη φωνή.

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision