“Πέταξε 7 χρόνια στα σκουπίδια”: Αυτή είναι η «καυτή» νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό

Το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή έκανε ο Άρης Σοϊλέδης, αφού λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του με τη Μαρία Αντωνά, εμφανίστηκε με άλλη συνοδό.

Το φως της δημοσιότητας μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε είδαν κάποιες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με μια νέα γοητευτική γυναίκα, από έξοδό τους σε θέατρο.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας govastileto.gr ανέφερε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ο Άρης Σοϊλέδης κρατούσε τρυφερά το χέρι της κοπέλας που τον συνόδευε ενώ μετά το τέλος του θεατρικού έργου, αποχώρησαν βιαστικά θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι φωτογραφίες αυτές σχολιάστηκαν και από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 29/4, μια εκπομπή στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι που ήταν αρκετά κοντά στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως υπήρχαν φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης είχε προχωρήσει στην προσωπική του ζωή με νέα σύντροφο από τότε που η Μαρία Αντωνά βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη

Η γυναίκα που φημολογείται έντονα ότι αποτελεί τη νέα σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη τους τελευταίους μήνες ονομάζεται Μαριλίνα.

Πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή κοπέλα, που αγαπά τα ταξίδια, έχει έντονη κοινωνική ζωή και μάλιστα εργάζεται στον χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, είναι στα τελευταία follow του Άρη Σοϊλέδη στο Instagram.

Related posts

Ματίνα Παγώνη: “Ο κόσμος στον δρόμο μου λέει ότι η κάμερα με αδικεί, από κοντά είμαι πιο όμορφη”

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω δεχτεί κριτική για τα κιλά μου αλλά είμαι πιο δυνατή από κάποια λόγια»

Πέγκυ Ζήνα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του και έτσι παίρναμε στην πλάκα τα καβγαδάκια μας»