“Πες τα χρυσόστομε”: Η ατάκα του Βασάλου που έβαλε Σάκη και Μαριαλένα στη θέση τους

Μπορεί το φετινό survivor all star να μην μας έχει εντυπωσιάσει τόσο αγωνιστικά αλλά από ατάκες και καβγάδες…σκίζουμε.

Η ατάκα του Βασάλου!

Αλλά δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ριάλιτι γνωριμιών και σχέσεων. Και αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει και η ατάκα του Βασάλου.

Αντί για ριάλιτι επιβίωσης το Survivor θα μπορούσε να ονομάζεται το ριάλιτι του καλύτερου γραφείου συνοικεσίων αφού τα ειδύλλια ανάμεσα στους παίκτες δίνουν και παίρνουν

Και αυτό δεν είναι κάτι που πέρασε απαρατήρητο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος επίσης είχε βρει τον έρωτα στο παιχνίδι στο πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Διάσημοι και μαχητές καταπιάστηκαν με τον απόηχο του πολυσυζητημένου τριγώνου του Survivor All Star, ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Ένας από αυτούς που σχολίασε και μάλιστα ως… παθόντας, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τι πράγμα είναι αυτό; Όλοι από το Survivor θέλουν να κάνουν σχέση από το Survivor; Δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες εκεί έξω. Εγώ είμαι ο influencer τελικά,εγώ άνοιξα τον δρόμο» είπε με τη Μαριαλένα να διαχωρίζει τη θέση της.

«Εγώ με τον Σάκη ήμασταν μαζί δεν πιάνει».

«Και εσείς το ίδιο κάνατε! Τα είχατε και λέγατε δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτή η σχέση» της απάντησε ο Βασάλος και την «τάπωσε».

Δείτε το βίντεο

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι