“Ουρλιάζω στο μνήμα της”: Σπαράζει καρδιές η μητέρα που έκανε τατουάζ την κόρη της από τα Τέμπη

Ραγίζουν καρδιές οι συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη, οι οποίοι χθες τέλεσαν μνημόσυνο στον τόπο της τραγωδίας, στη μνήμη των 57 νεκρών.

Ανάμεσά τους και η μητέρα της Κλαούντια Λάτα, η οποία έκανε το πρόσωπο της κόρης της τατουάζ στο χέρι της.

Τέμπη: Σπαράζει η μητέρα που έκανε τατουάζ την κόρη

Πρόκειται για τη μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Αλεξάνδρας από τη Λάρισα, που σπούδαζε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έβγαλε το τελευταίο εισιτήριο στη μοιραία αμαξοστοιχία.

“Μόνο μία μάνα που έχασε το παιδί της, μόνο αυτή μπορεί να με καταλάβει. Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ: να ανάψει το καντήλι του παιδιού της, να πηγαίνουμε κάθε απόγευμα στο μνήμα και να ουρλιάζουμε, να φωνάζουμε, να κλαίμε, να ζητάμε το δίκιο μας και κανένας να μη μας ακούει” είπε η Άλμα Λάτα, μιλώντας στο Star.

“Βιάστηκε το κορίτσι μου να γίνει σπουδαία. Έφτασε τόσο ψηλά χωρίς γυρισμό” πρόσθεσε συγκινημένη η γυναίκα, στρέφοντας το βλέμμα της στον ουρανό.

“Μια κούκλα δύο μέτρα και να σου δώσουν μία χούφτα στάχτη”, συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

“Σκότωσαν τα όνειρά της. Σκότωσαν εμάς. Σκότωσαν την καρδιά μου. Σκότωσαν τα όνειρά μου να γίνει γιατρός, να γιατεύει τον κόσμο, έτσι έλεγε. Έκοψε το τελευταίο εισιτήριο θανάτου στις 28 Φεβρουαρίου 2023, χωρίς επιστροφή. Χωρίς να μου πει αντίο, χωρίς να μου πει σ’αγαπώ μαμά. Η καρδιά μου είναι άδεια αγάπη μου, είμαστε όλοι με τις φωτογραφίες της” κατέληξε με λυγμούς η Άλμα Λάτα.

Λάρισα: Δίνουν σε δρόμο το όνομα της Κλαούντια

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα έγινε γνωστό ότι ο Δήμος Λαρισαίων σκοπεύει να μετονομάσει την οδό “Σόλωνα” στη συνοικία της Νέας Σμύρνης σε “Αλεξάνδρα Λάτα”, ως φόρος τιμής στην 20χρονη κοπέλα, η οποία ήταν κάτοικος της συγκεκριμένης συνοικίας.

Η πρόταση για τη μετονομασία της οδού αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 3ης Κοινότητας τον περασμένο Μάιο και πρόσφατα, η Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, οδών και πλατειών για τον νομό Λάρισας δέχθηκε κατά πλειοψηφία την πρόταση για μετονομασία.

Related posts

Καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα: Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

Βρίσκεται στο χωριό του: Έτσι είναι στα 74 ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γυμνασμένος με άσπρα μαλλιά

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;