“Όταν χώρισα με τον Τσιμιτσέλη” Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει πώς ήρθε κοντά με τον Μελέτη Ηλία

Κοινή τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία, τη φιλία τους αλλά και τις διαφορές του χαρακτήρα τους.

Οι δηλώσεις τους

«Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Είδα μια Βάσω νοικοκυρά που τα έκανε όλα μονή της. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ιδίως στον χώρο μας. Αν ήμασταν ζευγάρι με την Βάσω θα περνούσαμε πολύ άσχημα.

Είμαστε τελείως αντίθετοι. Είμαι λίγο ακοινώνητος και αντικοινωνικός. Κάποια στιγμή είπα στην Βάσω “θέλω να σου πω κάτι” και χωρίς να της πω τίποτα περισσότερο κατάλαβε ότι η σύζυγός μου ήταν έγκυος. Κάθε καλοκαίρι “φορτωνόμαστε” στην Βάσω και στον Λευτέρη στην Κρήτη και κάνουμε διακοπές μαζί», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε από την πλευρά της: «Με τον Μελέτη είχαμε εξαιρετική χημεία από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά. Δεν είμαι ακοινώνητη, είναι λίγο παρεξηγημένο αυτό το κομμάτι μου, απλά είμαι λίγο πιο κρατημένη σε κάποια πράγματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς στις ζωές μας τα περάσαμε μαζί.

Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου. Όταν γεννήθηκε ο γιος του Μελέτη ήμασταν μαζί στο γύρισμα. Πήγαμε τον είδαμε και επιστρέψαμε στο γύρισμα. Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου, ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και του έλεγα “πες μου πότε θα βγει”. Ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει μαζί στο σανίδι με ένα ωραίο έργο και ένα ωραίο καστ ηθοποιών».

Related posts

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετακομίζει και βρήκε τις πιο εμβλητικές βιντεοκασέτες από τα 90s -Τις είχαμε όλοι

Ευτυχισμένοι μαζί: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαριάννα Τουμασάτου με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

«Πολύ χαίρομαι γι’ αυτήν…»: To Twitter φανερώνει ποια είναι η διάσημη Ελληνίδα που έμεινε έγκυος και αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά!