“Όπου θέλω θα τρώω”: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια επανασύνδεσης με τον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη αφού πήγε στο μαγαζί του αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε στο Instagram.

Εκτός εαυτού με τα αρνητικά σχόλια

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Την Κυριακή – θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ».

Και πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «Είναι ντροπή σου», «Παρακάλα να σε παντρευτεί, «Είσαι για κλάματα», «Ξεκόλλα επιτέλους». Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα…»! Παράλληλα, τη δική της απάντηση έδωσε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου στην Μπέττυ Μαγγίρα, τα σχόλια της παρουσιάστριας του ANT1 για εκείνη.

Και κατέληξε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι»!

Related posts

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Βανδή: Μόλις ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Περήφανη η μητέρα της Σάττι: «Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή»

Έγινε 62, μοιάζει 35: H Κάρολαϊν του Τόλμη και Γοητεία μοιάζει να βρήκε το ελιξίριο της νεότητας