“Όποιος δεν φέρθηκε καλά τρώει delete από εμένα”: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με αντίπαλο κανάλι-Οι δηλώσεις της

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται επίθεση αδίκως.

Τι δήλωσε η Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή όσα ειπώθηκαν για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη μέσα στο σαββατοκύριακο, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της.Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για μια δική της εμπειρία σχετικά με τις παραφιλολογίες, όταν ένας τηλεκριτικός που είχαν παρεξηγηθεί της εξήγησε ότι τις πληροφορίες τις δίνουν τα ίδια τα κανάλια.«Πολλές φορές και δεν θα μιλήσω για το συγκεκριμένο κανάλι, αλλά πολλά πράγματα βγαίνουν από τα ίδια τα κανάλια οι διαρροές και μετά έρχονται οι δημοσιογράφοι και λένε “εμείς ποτέ” και ξαφνικά… Πολλά κανάλια και γραφεία Τύπου – δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο – δυστυχώς κάνουν μόνοι τους τις διαρροές.

Θυμάμαι εγώ τηλεκριτικό, πολύ καλή στη δουλειά της, με την οποία είχαμε παρεξηγηθεί παλιά και μου είχε πει “συγγνώμη για αυτά που έγραφα αλλά μου τα δίνουν από το κανάλι σου”. Κάποιοι στον χώρο μας συμπαθούνε, κάποιο όχι, κάποιοι μας έχουν φερθεί καλά και όσοι δεν μας έχουν φερθεί καλά για εμένα είναι delete»

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του