“Όλα ήταν για το φαίνεσθαι”: Ράκος η Οικονομάκου μετά τον χωρισμό από τον επιχειρηματία σύζυγό της

Η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, αφού είχε προηγηθεί διάψευση φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο μήνες, οι οποίες αναφερόταν σε κρίση στον γάμο τους.

Για μια περίοδο, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνονταν να έχουν δημιουργήσει την ιδανική οικογένεια. Τα ταξίδια, οι τρυφερές αναρτήσεις, οι ερωτικές εξομολογήσεις και τα δύο παιδιά, που ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους, συνέθεταν το σκηνικό της οικογενειακής τους ζωής.

Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια σχέσης

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια, και στην περίπτωσή τους εμφανίζονται προβλήματα που συχνά γίνονται ανυπέρβλητα, καθιστώντας το διαζύγιο αναπόφευκτο. Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, φάνηκε να δίνει στην Αθηνά Οικονομάκου την ευκαιρία να βρεθεί για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».

«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

Όπως της γράφουν όλα ήταν για το φαίνεσθαι και τίποτα δεν ήταν αληθινό. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να νιώσει καλύτερα και να μην δώσει σημασία σε κακεντρεχή σχόλια.

Δείτε τα αρνητικά σχόλια που αφήνουν χρήστες

Related posts

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό

Τραγικές εξελίξεις: Στο χείλος του γκρεμού ξανά η Δήμητρα Λιάνη, κλαίει ο Παπανδρέου από ψηλά