“Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ” Η αφοπλιστική απάντηση Καινούργιου όταν ρωτήθηκε για τον Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρόσφατα δηλώσεις σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς και για τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η γνωστή παρουσιάστρια παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα, όπου και συνάντησε τις κάμερες των εκπομπών. Στη συνέχεια, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Γεια Σου”.

Κατερίνα Καινούργιου: Δηλώσεις για τη Νέα Τηλεοπτική Σεζόν

Η γνωστή παρουσιάστρια σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, απάντησε με χιούμορ: “Επειδή είναι ο πρώην μου φίλος σου, ρώτα τον εσύ αγάπη μου. Φάτο τώρα και απάντα εσύ στην εκπομπή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Ισίδωρος Φίκαρης που έκανε και την ερώτηση στην Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου: “Εγώ δε θα φέρω ποτέ ανθρώπους του φιλικού μου περιβάλλοντος σε δύσκολη θέση για να βγάλω ένα τίτλο ή ένα ρεπορτάζ. Ένα θα πω για αυτήν την υπόθεση των δύο ανθρώπων. Θα πω ότι ένας μεγάλος έρωτας και μια μεγάλη αγάπη δεν τελειώνει ποτέ”.

Related posts

Άλλη μύτη, άλλο πρόσωπο γενικά: Αγνώριστη η Ιωάννα Τούνη πριν 10 χρόνια όταν ήταν φοιτήτρια – Οι αλλαγές μέχρι σήμερα

Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!

Αγνώριστη η Σοφία Αλιμπέρτη: Μαύρισε τόσο πολύ που δεν την κατάλαβαν ούτε οι γιοι της