“Ο Ωνάσης είναι;” Κόλαφος ο Χάρης Βαφειάς, είπε για τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ αυτό που σκέφτονται πολλοί

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Βαφειάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο γνωστός εφοπλιστή μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και ανέφερε πως έβλεπαν το σπίτι του και νόμιζαν ότι μένει μέσα ο Ωνάσης.

Για το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη

Το εν λόγω σπίτι ήρθε, πριν από λίγα χρόνια, στη δική του κατοχή και το αξιοποίησε σαν επένδυση. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του Χάρη Βαφειά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαφειάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το σπίτι το είχε φτιάξει ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη που, όταν εγώ ήμουν παιδάκι, το βλέπαμε και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης. Ήταν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα αλλά δεν ξέραμε τότε ποιος ήταν ο Κασσελάκης».

«Λέγαμε «ποιος είναι αυτός;», μας έλεγαν «ο Κασσελάκης» και εμείς δεν τον ξέραμε. Άλλαξε δυο χέρια το σπίτι και πριν μερικά χρόνια το πήρα εγώ για επένδυση, όχι για κάτι άλλο».

«Όταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε να πουλάει χρώματα ναυτιλιακά, νομίζω πως ήμασταν οι πρώτοι πελάτες του. Τον γιο όμως δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ γιατί ήταν τότε παιδάκι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Χάρης Βαφειάς στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Related posts

“Μπαμπά να το πω;” Ο γιος του Μακαλιά αποκάλυψε τι όνομα θα πάρει η μικρή αδερφούλα του

“Τα κατάφερες γίγαντα” : Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

“Για κουφέτα με ρωτάτε;” Παραδοσιακός άντρας ο Λιβάνης,το αποκάλυψε για το γάμο του με την Ανδρομάχη