“Νομίζει ότι είναι ο αυτοκράτορας”: Κόλαφος η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Λιάγκα και την εκπομπή του

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να εκφράσει την έντονη διαφωνία της με μία δήλωση του Γιώργου Λιάγκα που αφορά τις συνεργασίες στις τηλεοπτικές εκπομπές.

“Διαφωνούμε σε όλα”

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πια βαρέθηκα να είμαι σε μία τηλεόραση όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Ώπα ρε παιδιά ποιοι είμαστε εμείς, τι είμαστε; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δημοσιογράφοι; Εργαζόμενοι; Δεν δίνουμε αίμα; Είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Γιώργος ως ο άνθρωπος που θα επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους δεν θα έχει; Πού είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί, όχι από τον Γιώργο, την Μαρία, την Ελένη, την Φωτεινή» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Γιώργος εδώ εμφανίστηκε ω άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής αν δεν πάει καλά μία εκπομπή; Δεν έχω δει ποτέ σε μία εκπομπή να μένει ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Σε ποια εκπομπή έγινε αυτό; μια ζωή οι άνθρωποι δίπλα δεν αλλάζουν και δεν χρεώνονται τις αποτυχίες; Εκπομπές που δεν έχουν πάει καλά, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι ανέγγιχτοι παιδιά. Και το πρόβλημα παραμένει» κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Related posts

Επιτέλους, χαμόγελα για την παρουσιάστρια: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα & όλοι εύχονται με έναν πόνο

Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας: Η κομψή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο όπως αρμόζει σε μια γαλαζοαίματη

Είναι 1,5 χρονών έχει γυρίσει τον μισό κόσμο: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον μικρό Πάρη στο Σικάγο & όλοι είπαν το ίδιο