“Ναι, δέχομαι”: Πρόταση γάμου για τον Γιάννη Πουλόπουλο από τον σύντροφό του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ψηφίστηκε χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής με πλειοψηφία 176 βουλευτών. Υπέρ του σχεδίου νόμου ψήφισαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας, ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ, Σπαρτιάτες, Ελληνική Λύση και Νίκη.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι του συντρόφου του και να αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται να παντρευτούν και στη λεζάντα έγραψε:

“Ναι, δέχομαι”.

O δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει πως έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό του και σκοπεύουν να παντρευτούν στη Μύκονο το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης” είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν