“Να ζήσετε χαρούμενα”: Σάλος στο Διαδίκτυο με δηλώσεις Light ότι πέθανε και πάει να συναντήσει τον Mad Clip

Ένα όργιο φημών έχει ξεσπάσει στο TikTok το τελευταίο 24ωρο πως ο τράπερ Light έχει πεθάνει. Το βίντεο ανέβηκε στα social media με τον ίδιο μερικές ώρες αργότερα να εμφανίζεται και να δίνει την δική του απάντηση.

Ο “θάνατος” του γνωστού τράπερ

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε σαφώς να γίνει γνωστό μέσα από το TikTok, αλλά ο ίδιος ο τράπερ με διάθεση σαρκαστική, θέλοντας να απαντήσει σε αυτές τις φήμες ότι «θα πάει να συναντήσει τον Mad Clip» -έτσι έγραφε ως λεζάντα το βίντεο που κυκλοφόρησε σχετικά με τον θάνατό του-, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok ως απάντηση.

«Κάνω αυτό το βίντεο για αυτό που κυκλοφόρησε στο TikTok. Παιδιά το βίντεο είναι αλήθεια, όντως έχω πεθάνει. Μόλις έχω φτάσει στον παράδεισο, πέθανα χθες. Δε θέλω να στενοχωριέστε για μένα, θέλω να ζήσετε χαρούμενα τη ζωή σας, όπως την έζησα κι εγώ», λέει με πολύ σοβαρό ύφος στο βίντεο o Light, αλλά φαίνεται στο βλέμμα του πως απλώς συμμετέχει σε αυτό το κακόγουστο αστείο που ξεκίνησε κάποιος online.

Μάλιστα, σε story του από χθες στο Instagram, λέει χαρακτηριστικά, μετά από αυτό το βίντεο «ας πάμε σε κάτι πιο σοβαρό τώρα», εννοώντας πως ό,τι λέει στο βίντεο είναι μέρος της πλάκας.

@iamnerogrecoΚάποιος έπρεπε να το πει! 🥹

♬ mixed signals.. – 💞

Related posts

Είναι 71, αλλά δείχνει 21! Η Μαριάννα Λάτση Βγήκε έξω με μίνι και τις «πάτησε» κάτω όλες

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη μεγάλωσε, βγήκε για ψώνια με την μαμά και τράβηξε τα βλέμματα

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μετρούσα το οξυγόνο και δεν ήξερα αν θα προλάβω να ξαναδώ τον γιο μου»