“Να κατέβω να διαδηλώσω;” Η Παπαρίζου είπε για τα ευτράπελα της Eurovision αυτό που όλοι σκέφτονται

H Έλενα Παπαρίζου που εντυπωσίασε με την παρουσία της στον Β’ ημιτελικό της Eurovision, επέστρεψε στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων, μίλησε για την Μαρίνα Σάττι, ενώ ρωτήθηκε και για τις πολιτικές διαστάσεις που παίρνει ο μουσικός διαγωνισμός.

Οι δηλώσεις της

“H Μαρίνα Σάττι ήταν πάρα πολύ καλή! Είχε πολύ ωραία ενέργεια, θετικότατο πλάσμα όπως και γενικότερα όλη η ομάδα της ελληνικής αποστολής. Εγώ δεν την είδα καθόλου αγχωμένη στην εμφάνιση της, την είδα πανέτοιμη.

Ήταν σε όλα πάρα πολύ καλή! Πάρα πολύ καλή διάθεση, έχει μια καταπληκτική ομάδα δίπλα της, από τον δάσκαλο φωνητικής μέχρι και τα παιδιά που την πλαισιώνουν πάνω στη σκηνή. Μόνο που έχει τον Φωκά Ευαγγελινό δίπλα της, γιατί με αυτόν έχω συνεργαστεί εγώ… Εντάξει” είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δήλωσε άγνοια για τα όσα έχουν γίνει με την Ολλανδία και το Ισραήλ.

“Συγνώμη, δεν γνωρίζω τίποτα για όλα αυτά με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας γιατί δουλεύω από το πρωί. Δεν θα ήθελα όμως να είναι πολιτική η Eurovision γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει. Φέτος το σλόγκαν είναι «United by music» αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις. Να το πω έτσι πολύ καθαρά και πολύ γλυκά” σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου.

Related posts

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τον λογαριασμό του ρεύματος: Η “κακιά” συνήθεια των παιδιών και οι καυγάδες

Ο γιος του «Τρελαντώνη» από το Καφέ της Χαράς, Τίτος Γρηγορόπουλος, είναι πλέον 25 ετών και άκρως γοητευτικός