“Μόνο αυτό θυμάμαι από εκείνον:” Οι πρώτες δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του Γιάννη Φέρτη  μετα την κηδεία

Πλήθος κόσμου, ηθοποιών και καλλιτεχνών, βρέθηκαν σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών. Πολλοί από αυτούς μίλησαν και στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, που βρέθηκε επίσης εκεί.

Ανάμεσά τους η Τάνια Τσανακλίδου, πρώην σύντροφός του, αλλά και η Μαρίνα Ψάλτη, η τελευταία του σύζυγος, η οποία σφιχταγκαλιάστηκε με την πρώτη του σύζυγο μόλις την εντόπισε στο πλήθος

Οι πρώτες δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του Γιάννη Φέρτη

«Δεν είναι το τελευταίο αντίο γιατί τα δώρα που πήραμε όλοι από τον Γιάννη είναι δώρα για ολόκληρη τη ζωή μας. Άρα ο Γιάννης θα είναι στη ζωή μας όσο ανασαίνουμε. Έχω να θυμάμαι μία ατέλειωτη ομορφιά, εσωτερική και εξωτερική, από εκείνον, μία αξιοπρέπεια και μία εντιμότητα, που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλο άνθρωπο. Θα του έλεγα ότι θα βρεθούμε σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Μαρίνα Ψάλτη, στη συνέχεια, δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ τεράστιο από καρδιάς σε εσάς που κανονικά σήμερα έχετε τις απεργίες σας και στους ανθρώπους με τις κάμερες. Και να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον αυτόν τον κόσμο, τους γνωστούς, τους άγνωστους, συναδέλφους, τους συγγενείς και τους φίλους που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς κι εσάς και εύχομαι να είστε όλοι καλά».

Related posts

Αυτοκόλλητες μετά το διαζύγιο: Αυτή είναι η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι φωτοτυπία του Μιχόπουλου

“Δεν είναι πρώτη φορά” Αυτή είναι η αδερφή του Μαζωνάκη που φέρεται να του καταχράστηκε χρήματα

Δίαιτα με μέλι και γιαούρτι: Απώλεια βάρους και αποτοξίνωση με τον πιο εύκολο τρόπο