“Μη με πρήζετε, ανοίξτε κανένα βιβλίο”: Η Τούνη απάντησε στους “γιατρούς” του Instagram που την κατηγορούν για τη φωτό στα χιόνια

Η νέα μανούλα βγήκε μια σύντομη βόλτα με το μωράκι της στο χιονισμένο τοπίο αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως το μωρό δεν θα έπρεπε να βγει στα χιόνια για να μην κρυώσει!

Όσα είπε η αγαπημένη μας Ιωάννα

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από το προσωπικό της προφίλ ξέσπασε και έδωσε την δική της απάντηση στους επικριτές. Συγκεκριμένα, σε story της ανέφερε αρχικά: «Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες;».

Και πρόσθεσε εκνευρισμένη: «Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ