“Με το κοριτσάκι βρήκες;” Σούσουρο με τον Μαργαρίτη, τα έβαλε με τη λουλουδού και σάστισαν όλοι οι θαμώνες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την ώρα που ο Γιώργος Μαργαρίτης κάνει παρατήρηση σε λουλουδού που εργάζεται στο μαγαζί όπου τραγουδάει. Ο λόγος; Ότι δεν έριχνε σωστά τα λουλούδια.

Ο τραγουδιστής, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το συγκεκριμένο περιστατικό. Μάλιστα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο με τη λουλουδού και τον τραγουδιστή.

οι… συμβουλές στις λουλουδούδες

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής, «άμα σου ρίξω εγώ εσένα, πάνω στο κεφάλι σου, τι θα έκανες; Εγώ όμως τη διόρθωσα. Σε πολλές λουλουδούδες έχω διορθώσει πράγματα και μετά βλέπεις, μόλις τους λέω πως να φέρνουν τα λουλούδια κοντά μου, τρελαίνονται, γίνονται ξεφτέρια. Οι πιο ωραίες επαγγελματίας λουλουδούδες, έγιναν από τον Μαργαρίτη. Γιατί αυτό το επάγγελμα δεν είναι εύκολη δουλειά. Οι πιο ωραίες επαγγελματίες λουλουδούδες, πήραν πράγματα από εμένα και έγιναν ξεφτέρια.

Όταν έρχονται τα πανέρια, με τα πανέρια μια κοπέλα, στα γρήγορα πρέπει να κάνει μπαμ μπαμ, πατ κιουτ δηλαδή, να τα μαζεύει στο τελευταίο πανεράκι κι εκεί ο τραγουδιστής μετά θα γυρίσει και θα της τα πάρει με τη μια, αρκεί να κρατάει το πανεράκι και να μην το έχει χαλαρό και πέσει κάτω. Αυτά δεν τα ξέρουν οι καινούργιες κοπέλες… Σημασία έχει ότι εγώ αυτό το κάνω πάντα, όπως και στα καινούργια παιδιά που σκουπίζουν την πίστα. Τα καινούργια παιδιά τι κάνουν; Παίρνουν τη σκούπα και σκουπίζουν, σκουπίζουν, σκουπίζουν και δε τελειώνουν καμία φορά. Ανάποδα όμως η σκούπα, άμα τη σπάνε, σε δευτερόλεπτα έχει καθαρίσει η πίστα».

Δείτε τι είπε ο ίδιος

Related posts

Αργά και σταθερά! Αυτές τις θεραπείες ξεκίνησε ο Σταρόβας, όλοι περιμένουν να γίνει καλά ο μαχητής!

Παναγιώτα Βλαντή: “Τώρα επιτέλους θα σταματήσουν να με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδιά”

Χαμογελάει ξανά η χήρα του Θέμου Αναστασιάδη: Κάνει το επόμενο βήμα πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του!