“Με συγχωρείς;” Κυρία με Κ κεφαλαίο η Καινούργιου, παραδέχθηκε το λάθος της στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την πρεμιέρα του Tv Queen.

«Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, “καλά, δεν έχετε τσακωθεί;” και λέω, “εγώ;”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη… Κάτι σου είχαν μεταφέρει λάθος.»!

Ο διάλογός τους

Με την Ιωάννα να λέει: « Είναι στο παρελθόν όλα αυτά.»!

Και η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: « Το ξέρω και είχαμε μιλήσει μετά»

Και πρόσθεσε η Ιωάννα: « Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.»!

Η Κατερίνα απάντησε:» Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη.»

Και η Ιωάννα δήλωσε: «Έχει κλειδώσει αυτό, έχει κλείσει. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σε έχω καταλάβει πόσο αυθόρμητη και αυθεντική είσαι. Οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι… Σε εκτιμώ, σε αγαπώ, σε παρακολουθώ, βλέπω όλη την πορεία σου και ειλικρινά δε χρειάζεται να πούμε κάτι για τα παλιά».

Related posts

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό

Τραγικές εξελίξεις: Στο χείλος του γκρεμού ξανά η Δήμητρα Λιάνη, κλαίει ο Παπανδρέου από ψηλά