“Με σκισμένο φόρεμα ήρθε;” Σούσουρο με την εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, τόσο κοστίζει αν το πάρεις σε έκτπωση

Στις 28 Μαΐου, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινίασε μια νέα έκθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα.

Η Έκθεση “Χαίρε Ξένε, στη Χώρα των Ονείρων”

Κατά την ομιλία της, η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε: «Η ιδέα για τη διοργάνωση της έκθεσης “Χαίρε Ξένε, στη χώρα των ονείρων”, γεννήθηκε μέσα από το νέο μας όραμα για τον ελληνικό τουρισμό. Ένα όραμα που υπηρετεί το μέτρο, την ισορροπία, τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση, τις παραδόσεις του τόπου μας. Γιατί μέσα από τις φωτογραφίες του Robert McCabe, αποτυπώνεται πραγματικά μια διαχρονική Ελλάδα γεμάτη συναίσθημα, αυθεντικότητα, ιστορία».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο φωτογράφος Robert McCabe, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού, του πολιτισμού και της κοινωνίας των πολιτών. Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με το Μουσείο της Ακρόπολης και την ευγενική χορηγία της Aegean Airlines.

Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου της Ακρόπολης, με δωρεάν είσοδο, από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Κομψή Εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Για την εμφάνισή της στα εγκαίνια, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα κομψό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και floral prints από τη συλλογή του οίκου Diane von Fürstenberg. Το μοντέλο Apollo, που κοστίζει 440 ευρώ, είναι από τα αγαπημένα της, καθώς το είχε φορέσει ξανά σε εκδήλωση για το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος τον περασμένο Απρίλιο, συνδυασμένο με μεταλλιζέ πέδιλα

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις