“Με αυτό που έκανε προκάλεσε τον γυναικοκτόνο της”: Αδιανόητη δήλωση Μανώλη Σφακιανάκη για την άτυχη Κυριακή

Την ώρα που οι τραγικοί χειρισμοί των αστυνομικών οδήγησαν στη δολοφονία της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης δήλωσε πως η 28χρονη προκάλεσε τη δολοφονία της γιατί εμφανιζόταν… ευτυχισμένη στα κοινωνικά δίκτυα.

Τι είπε για την υπόθεση

Στην προσπαθεία του να ρίξει τις ευθύνες για τη δολοφονία της ακόμη και στην ίδια την 28χρονη, ο κ. Σφακιανάκης είπε χαρακτηριστικά πως “το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω”. Επιπλέον, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον γυναικοκτόνο καθώς αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στα ψυχιατρικά του προβλήματα λέγοντας πως “ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker…”.

“Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν”, συνέχισε.

Αδιανόητη δήλωση Μανώλη Σφακιανάκη

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Πώς η εγκληματική αδιαφορία της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στον χαμό της 28χρονης Κυριακής
Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. “Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος”, σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης. “Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οργή προκάλεσε στον κόσμο

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»