“Λιώνει” για την μικρή της κόρη: Η τρυφερή ανάρτηση της Ήβη Αδάμου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μία κόρη, παρά τις υποχρεώσεις τους, δίνουν περισσότερο βάση στην μικρούλα.

Οι δυο καλλιτέχνες προσπαθούν να συνδυάσουν τις εμφανίσεις τους, τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη με αυτή στην Αθήνα, τις ανάγκες του παιδιού τους και πολλά ακόμη που δεν γνωρίζουμε, ωστόσο πάντα προσπαθούν να δίνουν προτεραιότητα στην Ανατολή τους.

Ήβη Αδάμου: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη του

Σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…», αποκάλυψε συγκεκριμένα.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία κατά την οποία έδειχνε στο κοινό που την παρακολουθεί πιστά, πώς περνά τον χρόνο με την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ξεκινήσει να παίζει με κούκλες, όπως κάθε παιδί άλλωστε.

«Ώρα παιχνιδιού! Ανατολή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Related posts

Γιώργος Βογιατζής: Σπάνια εμφάνιση του 78χρονου Ιωσήφ από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» με την 35 χρόνια μικρότερη σύζυγό του

Η αγγελία της χρονιάς: H Έφη Σαρρή ψάχνει για pool boy – Η σωστή ενδυμασία για να πάρεις αμέσως την δουλειά

Μέτρησε τα κεράκια & αποκάλυψε την ηλικία της: Τόσο χρονών είναι η Αννίτα Πάνια, όλοι την είχαν για νεότερη