“Κουράστηκα πάρα πολύ”: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση μετά τις “Μέλισσες”

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και εκείνη τη συνεργασία του με τα πιο συγκινητικά λόγια:«Οι Άγριες Μέλισσες έχουν τελειώσει, έχουν ταξιδέψει στη χρονοκάψουλά τους, θα είναι για πάντα εκεί πέρα γιατί μας άφησαν φωτεινές αναμνήσεις και εμπειρία»

Ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση φέτος

«Κουράστηκα πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Καμία φορά υπερβάλω και αφοσιώνομαι τόσο πολύ στα πράγματα που αμελώ τον εαυτό μου. Είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ σε αυτό. Τώρα έχω ισορροπήσει και είμαι και πιο ξεκούραστος να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Προσδοκώ να βρεθεί η κατάλληλη συνθήκη και να κάνω τηλεόραση. Ήταν τιμή για μένα, είχα πρόταση σχεδόν από όλες τις σειρές και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Δεν ήθελα, και κάτι που ήθελα να κάνω δεν τα βρήκαμε. Είχα και την παράσταση. Έχει πολλή μυθοπλασία στην τηλεόραση και καλές σειρές, σε αυτά που διάβασα όμως δεν βρέθηκε κάτι που να με κάνει να πιστέψω ότι μπορεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλει από το μυαλό του θεατή την εικόνα του Λάμπρου Σεβαστού», είπε για τον ρόλο που απέχει από την μικρή οθόνη παρά τις πολλές παραγωγές.

Το reunion των Μελισσών

Σχετικά με το reunion οι “Μέλισσες” θα ξανασυναντηθούν για τρεις Τρίτες για να τραγουδήσουν: «Με αφορμή τα τραγούδια των Άγριων Μελισσών θα κάνουμε τρεις μουσικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι σαν reunion. Όλα τα παιδιά από τις μέλισσες θα έρθουν να μας δουν», είπε.

Related posts

«Είσαι ο Σωτήρης Κοντιζάς του Chase»: Ο παίκτης που εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό του την «Γυναίκα με τα Μαύρα»

«Χρόνια πολλά στο μπαμπά μας»: H τρυφερή φωτογραφία της Βαμβακούση για την ονομαστική εορτή του Αγγελόπουλου

Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Εμφανίστηκε έτσι και όλοι είδαν τις γάζες και το σήμα που έκανε με τα δάχτυλα