“Κάθισε 10 λεπτά στη σουίτα και μετά εξαφανίστηκε” Το “πακέτο” της Καινούργιου από τον Στέφανο Κασσελάκη

Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας έκανε κάποιες αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα.

“Ο Στέφανος κάθισε μόνο δέκα λεπτά στη σουίτα. Είχε στείλει από την προηγούμενη ημέρα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάθισε 10 λεπτά στη σουίτα και μετά μαζί με τον Τάιλερ πήρε την σαμπάνια κατέβηκε κάτω και μίλησε με τα υπόλοιπα τραπέζια. Εγώ ξέρω ότι ο Στέφανος με τον Κωνσταντίνο έχουν πολύ καλή σχέση γιατί μένουν και κοντά, μιλάνε γενικά οπότε του έστειλε μήνυμα και βρέθηκε εκεί. Ήταν ευγενέστατος με όλους και δεν δημιούργησε κανέναν πρόβλημα, ούτε είχε κάποια απαίτηση” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα αποκάλυψε ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο τους

Κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα για την έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στα μπουζούκια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη για τον γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Related posts

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό

Τραγικές εξελίξεις: Στο χείλος του γκρεμού ξανά η Δήμητρα Λιάνη, κλαίει ο Παπανδρέου από ψηλά