“Κακό είναι να ψάχνεσαι;” Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Γλύξμπουργκ – Μπλάτνικ πριν το διαζύγιο

«Όταν είσαι σε διάσταση… ψάχνεσαι»: Τρίτο πρόσωπο στον γάμο Γλύξμπουργκ – Μπλάτνικ; Δεν είναι τόσο «αθώο» το διαζύγιο

Έληξε άδοξα ο γάμος τους

Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από 14 χρόνια γάμου, με τις φήμες να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο.

Ειδικότερα, μπορεί η ανακοίνωση του χωρισμού τους να “έσκασε” σαν βόμβα, αφού τίποτα δεν προμήνυε αυτό το διαζύγιο, ωστόσο, κάποιοι γνώριζαν ότι η σχέση του ζευγαριού δεν είναι όπως φαίνεται.Από τις αρχές του 2024, οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν σταματήσει, με την Τατιάνα να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά στο εξωτερικό, χωρίς τον Νικόλαο, ενώ η τελευταία τους κοινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ήταν τα Χριστούγεννα του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική βασιλική οικογένεια στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας».

Τρίτο πρόσωπο στον γάμο Νικόλαου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Απογευματινή», υπάρχει τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικόλαου, με την Τατιάνα να βρίσκει στήριξη στον αδερφό και τη μητέρα της, αλλά, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Μάλιστα, το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και όπως αναφέρθηκε, η κρίση του γάμου τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και εδώ και έναν χρόνο είναι σε διάσταση.

Related posts

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις

Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που “αναστάτωσε” για την προσωπική της ζωή

Δίμετρη 16χρονη, “φτυστή” ο Δέλλας: Σωστό μοντέλο η κόρη της Μαστροκώστα, έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο