“Και φέρατε κάμερα γι’ αυτό;” Έφυγε ενοχλημένη η Ελένη Ράντου όταν άκουσε την ερώτηση των δημοσιογράφων

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι συζητήσεις για τα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο καστ, ωστόσο σταδιακά γίνεται ξεκάθαρο πως οι τέσσερις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς που έληξε άδοξα, δεν θα συμμετέχουν. Πρώτη όλων η Χρύσα Ρώπα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει λογική» να το επαναλάβει και δεν την ενδιαφέρει. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επίσης δήλωσε ότι μάλλον δεν θα συμμετέχει, παρά μόνο σε κάποιον guest ρόλο, αν προκύψει. Παράλληλα τόνισε πως το πρόωρο τέλος της σειράς τότε ήταν προδιαγεγραμμένο.

Η Ελένη Ράντου απέφυγε να μιλήσει στην κάμερα

Η Ελένη Ράντου απάντησε κι εκείνη αρνητικά στο ενδεχόμενο να συμμετέχει μέσω της… σιωπής της, καθώς όταν την πλησίασε η κάμερα της εκπομπής του Alpha, έξω από το θέατρο Διάνα το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά η Μένια Κούκου τη ρώτησε αν θα υπογράψει συλλογική σύμβαση των ηθοποιών, την οποία δέχθηκε να συνυπογράψει, ωστόσο η Ελένη Ράντου σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη: «Και φέρνετε κάμερα γι’ αυτό;».
Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τη ρώτησε και για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην ταινία «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», με την Ελένη Ράντου ωστόσο να μην απαντάει τίποτα και να αποχωρεί από το σημείο.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται