“Ήταν πολύ ξεχωριστός”: Ραγίζει καρδιές το ύστατο χαίρε του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Φλωρινιώτη-Η ανάρτηση που μας έκανε να δακρύσουμε

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο αξέχαστος Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν γείτονες και πολύ καλοί φιλοι που ο ένας εκτιμούσε τον άλλον επαγγελματικά.

Ήταν γείτονες

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 6 Ιουνίου μετά από νοσηλεία στο «Σωτηρία» λόγω πνευμονικού οιδήματος.Ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε τον δημοφιλή τραγουδιστή.Ο παρουσιαστής έμενε στην ίδια γειτονιά με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και υπόσχεται να κρατήσει ζωντανές τις παιδικές του αναμνήσεις.

Η ανάρτηση

«Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ένας πολύ ξεχωριστός καλλιτέχνης -και μεγάλη φίρμα. Για μένα υπήρξε κι ένας αγαπημένος, ευγενής, χαμογελαστός άνθρωπος που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στη γειτονιά. Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου μέσα από τις παιδικές μου αναμνήσεις. Καλό παράδεισο κ κουράγιο στην οικογένειά του .Η ψυχή του Γιάννη ήταν μοναδική πάντα δίπλα σε όλους», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ