“Ήταν ο πρώτος μου”: Η αποκάλυψη της Ήβης Αδάμου για τη γνωριμία με τον Σταβέντο

Για τη γνωριμία που εξελίχθηκε σε σχέση με τον Μιχάλη Κουινέλη, μίλησε η Ήβη Αδάμου, καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Μ. Τρίτης (30/4).

Η εξομολόγηση της Ήβης Αδάμου

«Την πρώτη φορά που είδα τον Μιχάλη ήρθε καλεσμένος στο “X Factor”, το 2009, όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Γοητεύτηκα για το καλλιτεχνικό κομμάτι, επειδή είναι πολύ καλός μουσικός. Ήμουν και πολύ μικρή», είπε αρχικά για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Μετά ξαναβρεθήκαμε το 2010 όταν ο παραγωγός μου, Γιάννης Δόξας, ζήτησε από τον Μιχάλη να κάνουμε μία συνεργασία», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Μετά ήρθα εδώ να σπουδάσω κοινωνιολογία και κάποια στιγμή πάλι ο παραγωγός μου τον πήρε και ζήτησε τραγούδι για εμένα. Ήρθε στην Αθήνα, συναντιόμαστε και ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα, που μου άρεσε ένας άνδρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς», αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου.

Η απόφαση να ζήσουν στην Αλεξανδρούπολη

Όσον αφορά τη διαμονή τους στην Αλεξανδρούπολη, η Ήβη Αδάμου σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη. Με τον covid όλοι αναγκαστήκαμε να εγκλωβιστούμε λίγο στα σπίτια μας. Εμείς πήγαμε στην Αλεξανδρούπολη και μείναμε αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που κράτησε ο covid. Κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί και πόση διαφορά έχει από την Αθήνα. Όταν έχεις μια σχέση, πάντα πρέπει ο ένας λίγο να κάνει πίσω, μετά ο άλλος να κάνει πίσω. Πρέπει να σέβεσαι και τι θέλει ο άλλος, τι θέλει το ταίρι σου. Να σέβεται και αυτός τι θέλεις εσύ.Έχουμε ενσωματωθεί πλήρως. Για εμάς είναι πολύ νορμάλ πια. Δεν το θεωρώ κάτι περίεργο».

Related posts

“Το θέλει το παίρνει” Στα σκαριά νέα συμφωνία για τον Μουτσινά, θα έχει την εκπομπή που θέλουν όλοι οι παρουσιαστές

Έμοιαζε με νύφη σε πολιτικό: Η σύντροφος του Αργυρού πήγε να τον καμαρώσει και όλο το κέντρο κοιτούσε εκείνη

Ελένη Χατζίδου: «Πήγαμε ταξίδι του μέλιτος μαζί με τη μητέρα του, από τότε έχουμε μείνει παντρεμένοι όλοι μαζί»