“Ήταν μεγάλο αγκάθι”: Αυτός είναι ο λόγος που περίμεναν 1,5 χρόνο μέχρι να ανακοινώσουν το διαζύγιο Νικόλαος-Τατιάνα

Η είδηση του διαζυγίου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ έκανε τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες. Το γοητευτικό και αγαπημένο ζευγάρι έβαλε τέλος στην 20ετή σχέση του και αυτό είναι οριστικό.

Ο θάνατος του τέως βασιλιά

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αλλά το κράτησαν κρυφό. Μάλιστα, στις δημόσιες εμφανίσεις τους έμοιαζαν όλα να είναι τέλεια.

Τελικά, ο λόγος που περίμεναν ενάμιση χρόνο προκειμένου να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους ήταν η ασθένεια και στη συνέχεια ο θάνατος του Κωνσταντίνου και το πένθος που ακολούθησε για την πρώην βασιλική οικογένεια. Όλο αυτό το διάστημα, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρισκόταν στο πλευρό του Νικόλαου και του συμπαραστάθηκε. Οι σχέσεις τους, άλλωστε, είναι άψογες, όπως λέγεται.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “ΟΝtime”, την απόφαση να χωρίσουν την πήραν από κοινού, όταν διαπίστωσαν ότι η σχέση τους έχει φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου και κυρίως από τις προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί. Αυτό, λένε κάποιοι, ήταν και το μοναδικό “αγκάθι” στη σχέση τους. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν το πρώην ζευγάρι να είχε συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, στο οποίο, όμως, δεν συμφώνησαν και οι δύο πλευρές.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν