“Ήταν γραφτό”: Η πρώτη ανάρτηση του Βίκτωρα Βερνίκου μετά την Eurovision-Πώς είναι η ψυχολογική του κατάσταση

Ο Βίκτωρας Βερνίκος είναι πίσω στη χώρα μας και έκανε την πρώτη του ανάρτηση προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό του.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση

«Το ταξίδι της Eurovision. Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου.

Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ.

Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο βήμα μου προς τα εμπρός μουσικά έρχεται πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα»

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός πατέρα: «Έχω να δω τον γιο μου 6 μήνες αλλά δεν με νοιάζει, ούτε μου λείπει»

Χωρίς ρετούς και φίλτρα στα 55 της: Η Δέσποινα Βανδή με μαγιό βάζει κάτω όλες τις 20αρες του Instagram

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος και μόλις γεννήθηκα μου έδωσε αυτό το όνομα”