“Ήμουν η κόρη της τρελής”: Συγκλονίζει η Δάφνη Καραβοκύρη με την εξομολόγηση για τη μητέρα της

Η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας» και προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της μητέρας της με τη διπολική διαταραχή.

Για τη διάγνωσή της

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έγινε γνωστή η διάγνωση, τα σχόλια που δέχθηκε για εκείνη, καθώς και για το πώς διαχειρίστηκαν την κατάσταση.

«Η διάγνωση της μητέρας μου έγινε το 2005-2006, όταν χρειάστηκε να πάει στον ψυχίατρο για να βγάλει μία αναπηρική σύνταξη λόγω του καρκίνου που είχε περάσει. Ως παιδί εγώ αυτό που εκλάμβανα ήταν έλλειψη αγάπης και μία ασυνεννοησία», αποκάλυψε η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Αυτό πονάει περισσότερο ένα παιδί, γιατί δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις. Μακάρι να ήμουν μεγαλύτερη τότε, ώστε να είχα τις πληροφορίες να τη βοηθήσω και να με βοηθήσω», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

«Τα συμπτώματα που βίωνε ήταν μία πολύ βαθιά θλίψη, μία εξωφρενική μελαγχολία και έναν πάρα πολύ έντονο εκνευρισμό με τα πάντα. Και φυσικά κυκλοθυμικά επεισόδια: πάρα πολύ ψηλά και πάρα πολύ χαμηλά. Ο πιο συχνός χαρακτηρισμός που άκουγα για τη μητέρα μου ήταν «τρελή», το άγνωστο μας τρομάζει όλους. Η διάγνωση την ανακούφισε. Μου έλεγε: προσπάθησα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

Είμαι εδώ με την άδεια και την ευχή της. Μου λέει: παιδί μου, θέλω να εκμεταλλευτώ το δημόσιο βήμα που έχεις, γιατί θέλω μέσω εσού να βοηθήσω κι άλλους», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη