“Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος έχουν χωρίσει εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια και διατηρούν άριστες σχέσεις”

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας, είναι ο άντρας που διαδέχτηκε τον πρίγκιπα Νικόλαο στην καρδιά της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Ο ίδιος είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη. Ο γάμος Μπαρμπαλιά-Μουνδρέα είχε γίνει, μάλιστα, στην Πάτμο, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι, με πάνω από 500 καλεσμένους.Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr, η Tατιάνα και ο Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένοι και μάλιστα πρόσφατα πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της.

Σε σχέση με γνωστή κοσμική κυρία και ο Νικόλαος

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Νικόλαου και της Τατιάνας, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια και πως και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, διατηρώντας, μάλιστα, άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Το ζευγάρι έχει φύγει από τη βίλα όπου διέμενε, με εκείνη να μένει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ εκείνος στην Ηρώδου Αττικού.

Κάποιοι έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο και ορισμένοι για τρίτα, καθώς και ο Νικόλαος λέγεται ότι είναι σε σχέση με γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας τους τελευταίους μήνες.

Related posts

Τζάκι με πέτρες, πιάνο και τεράστια κρεβατοκάμαρα: Το πολυτελές σπίτι του Αργυρού που θα στεγάσει την οικογένεια του με την Αλεξάνδρα Νίκα

«Ανυπομονώ να σε κρατήσω»: H Ανδρομάχη μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έσκασε” έτσι και την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια