“Η Μενεγάκη στο πρότεινε αυτό;” Πάγωσε η Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα της εκπομπής

H εκπομπή, Super Κατερίνα σχολίασε το σενάριο η Ελένη Μενεγάκη να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του Mega και με μία ερώτησή της αιφνιδίασε τον συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα!

«είχα μία επικοινωνία με άνθρωπο του Mega και ξέρω τα εξής:

ότι υπάρχει ένα σενάριο για τις ζώνες 9-12 και οι υποψήφιες είναι τρεις. Η Δανάη Μπάρκα, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-April-04-2024-tagging-@giorgiapantele-@costarellos-@giorgos.pothitos-and-@vakroza.-May-be-an-image-of-1-person-halter-top-jumpsuit-sundress-and-text..jpg
Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Τώρα θα κάνω μία ιστορική κωλοτούμπα. Ενώ είχα πει στο παρελθόν ότι η Ελένη Μενεγάκη δε θα γυρνούσε στην πρωινή ζώνη, με βάση το τηλεοπτικό σκηνικό κι έτσι όπως διαμορφώνεται, νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες και σοβαρές πιθανότητες να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή καινούργια ζώνη που θα δημιουργήσει το Mega. Αν της προταθεί, νομίζω ότι θα το συζητήσει».

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης: «Με βάση τις τηλεθεάσεις που κάνει και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που έχει, νομίζω ότι και η ίδια αυτή τη στιγμή να θέλει να κάνει αλλαγή περιβάλλοντος με βάση την ώρα».

Και τότε η Κατερίνα του έκανε την ερώτηση: «Σου έχει κάνει πρόταση; Μη φύγεις σε παρακαλώ».

Τι απάντησε ο συνεργάτης της

Related posts

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό

Τραγικές εξελίξεις: Στο χείλος του γκρεμού ξανά η Δήμητρα Λιάνη, κλαίει ο Παπανδρέου από ψηλά