“Η μάνα μου δεν χωράει άλλο πόνο” Ραγίζει καρδιές ο Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό των αδερφών του

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Ριζόπουλου, στο Κοσμοράδιο 95,1 και μάλιστα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε τη Δευτέρα 10/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής αίσθηση προκαλούν τα λόγια του πέντε μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Νίκου Ρόκκου. Θυμίζουμε εδώ, πως ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα, όπου είχε πάρει για ψάρεμα.

Ο πόνος είναι τεράστιος για τον τραγουδιστή και την οικογένειά του, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έφυγαν από τη ζωή τα δύο αδέρφια του. Όσο για τη μητέρα του, ο ίδιος μεταφέρει τη ψυχολογική της κατάσταση μετά από τα χτυπήματα της μοίρας.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για τη μητέρα του

«Με τον Νίκο προσπαθούσα πιο πολύ εγώ από τη Λελέ, γιατί με τον Νίκο τη Λελέ τη χάσαμε. Εννοώ ότι ακόμα όποτε το θυμάμαι… Καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά ακόμα. Η Λελέ δεν έχει ακόμα πάει στο καφενεδάκι του Νίκου, που το δουλεύει τώρα ο γιος του ο Νίκος. Εγώ πήγα και μπόρεσα και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται. Δηλαδή πρέπει να πάρεις μια απόφαση ή συνεχίζεις ή δεν συνεχίζεις.

Η Λελέ σε αυτό το θέμα δεν έχει συνεχίσει. Του είχε πολλή αδυναμία, όπως όλοι. Τη Λελέ εκεί την έχασα. Η μαμά είναι μια χαρά, δεν μπορεί να πονέσει άλλο δεν νιώθει πόνο, αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου. Έχει χάσει δυο παιδιά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Παιδιά που ήμασταν μια γροθιά οικογένεια τώρα απίστευτη», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Related posts

“Ήταν σαν σκηνή πολέμου” Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

“Mε εξαπάτησαν” Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Μαρία Κίτσου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

“27 χρόνια γάμου” Διαζύγιο για την Τζώρτζια Κεφαλά, ανακοίνωσε η ίδια τον λόγο με μια ανάρτηση