“Η εγκυμοσύνη αυτή δεν πήγε καλά” Ραγίζει καρδιές ο Χρήστος Βασιλόπουλος για το μωρό που έχασαν

“Καρδιοχτυπούσα για να δω αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και για να δω ότι θα πάνε όλα καλά” εξομολογήθηκε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος συνάντησε τον καλό του συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πρώην συντρόφου του αλλά και την εγκυμοσύνη που προηγήθηκε αυτής η οποία δεν είχε αίσιο τέλος.

Καρδιοχτυπούσα…

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογήθηκε πως «είχε προηγηθεί ήδη μια εγκυμοσύνη, η οποία δεν πήγε καλά και τη δεύτερη φορά που μου το ανακοίνωσε η σύντροφος μου ήταν διπλή η χαρά μου. Γιατί είχαμε ήδη περάσει μια μικρή περιπέτεια, κάτι το οποίο είναι σύνηθες φαινόμενο, οπότε χάρηκα πάρα πολύ».

«Καρδιοχτυπούσα για να δω αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και για να δω ότι θα πάνε όλα καλά. Ήθελα να είναι κορίτσι αλλά… αυτό μην το πεις στον γιο μου σε μερικά χρόνια! Κοίταξε, είμαι βαθιά συνδεδεμένος με τις γυναίκες γιατί μεγάλωσα με δυο γυναίκες δυναμικές και υπέροχες. Την γιαγιά και την μαμά μου».

«Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να έχω ένα κορίτσι. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Βέβαια, ο Απόλλωνας είναι ένα θαύμα! Δηλαδή είμαι απόλυτα ερωτευμένος και δοσμένος στον Απόλλωνα οπότε άλλαξε αυτό στην συνέχεια, στην πορεία» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εβδομαδιαία εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή