“Για μένα το κεφάλαιο αυτό έκλεισε”: Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ρόκκος μετά τον θάνατο του αδερφού του

Στο τέλος του Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, καθώς πνίγηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στη Λήμνο όπου ζούσε και εργαζόταν ως ψαράς.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό»

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω», είπε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ η πλάκα που κάναμε».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια».

Ο Στέλιος Ρόκκος σημείωσε: «Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο». Τέλος, τόνισε: «Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά».

Related posts

Ξετρελαμένες όλες με τον Μπάρκουλη: Είναι πλέον ίδιος με τον πατέρα του και οι γυναίκες παθαίνουν το ίδιο όταν τον αντικρίζουν

“Αυτή η μάστιγα πια” Η οργισμένη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, κανείς άλλος δεν το τόλμησε

“20 χρόνια μετά” Σε πελάγη ευτυχίας Αθερίδης – Καρύδη, μαθεύτηκε και όλοι τους εύχονται