“Για καλοκαίρι”: Η Δούκισσα Νομικού τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και δεν είναι μπότοξ!

Μετά τις κομψές εμφανίσεις της στις Κάννες τον προήγουμενο μήνα, η Δούκισσα Νομικού γνωρίζει πως να τραβάει όλα τα βλέμμματα πάνω της, διότι έκανε μία εξωτερική αλλαγή, η οποία θα συζητηθεί και θα την κάνει να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο.

Μεγάλη αλλαγή στο hairlook της

H παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα είχε τα μαλλιά της ίσια και πολύ μακριά.

Ωστόσο, μην αντέχοντας την αφόρητη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες, αποφάσισε να προβεί σε μια μεγάλη αλλαγή και μοιράστηκε το αποτέλεσμα στο Instagram.

H Δούκισσα Νομικού έγραψε στη λεζάντα “Oh my God” αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Άφησε λοιπόν πίσω τα μακριά μαλλιά και επέλεξε για το καλοκαίρι να κάνει ένα μακρύ καρέ, με μύτες και layers, ένα ανάλαφρο και δροσερό κούρεμα.

Το hairlook της είναι μακρύ καρέ με φιλάρισμα και curtain bangs και φυσικά της ταιριάζει πολύ.

Χωρίς αμφιβολία, η αλλαγή την κολακεύει ιδιαίτερα!

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστικές: Αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλλαγή

Αναμφίβολα, η Δούκισσα Νομικού αποτελεί μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες όχι μόνο της ελληνικής showbiz αλλά και γενικότερα, και το γεγονός ότι ξεκίνησε ως μοντέλο δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε ως μοντέλο, ενώ το 2007 κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Από τότε μέχρι σήμερα, η Δούκισσα Νομικού έχει γνωρίσει μια εξαιρετική πορεία στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ξεκινώντας από τη θέση της παρουσιάστριας, πλέον έχει επιτύχει και στον τομέα του επιχειρηματικού κόσμου. Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της είναι αναμφίβολα η μητρότητα, καθώς έχει δύο παιδιά που αποτελούν την προτεραιότητά της, μαζί με τον σύζυγό της.

Εντυπωσιακή στο επαγγελματικό της πεδίο, η Δούκισσα Νομικού εκδηλώνει ενδιαφέρον και στα social media, όπου μοιράζεται προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Επιπλέον, μια μικρή έρευνα σχετικά με την αρχή της καριέρας της ως μοντέλο αποκάλυψε τη διαχρονική της εντυπωσιακή παρουσία, παρά το γεγονός ότι έχει παραδεχθεί μόνο μία πλαστική επέμβαση στο στήθος.

Related posts

«Η κυρία πρέπει να φύγει από τα σύνορα» Ο λόγος που γιούχαραν τη Βανδή στη συναυλία της στην Τουρκία

Φρικτός θάνατος: Δέθηκε σε καροτσάκι και βούτηξε στη θάλασσα – “Γι’ αυτό φεύγω, δεν αντέχω”

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή