“Γι’ αυτό έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο”: Συγκλονίζει ο ηθοποιός που έπαιζε τον «Φώτη» από τα «Εγκλήματα»

Ο Σταύρος Μαυρίδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Φώτη» στη σειρά «Εγκλήματα» μετά από τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 40 ημέρες στο ψυχιατρείο.

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε

«Έχω να βγω στα Μέσα κοντά στα τέσσερα χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση να νοσηλευτώ 40 μέρες στο ψυχιατρείο. Δύναμη μου έδωσε ο Θεός που πιστεύω που μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Σου εξομολογούμαι ειλικρινά ότι ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί με αγάπησε, με στήριξε, από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι», είπε φανερά φορτισμένος ο Σταύρος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Μαυρίδης εξομολογήθηκε πως μετά το ψυχιατρείο, μετακόμισε σε χωριό των Χανίων όπου συντηρούνταν οικονομικά από τα τρία αδέλφια του.«Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορωνοϊού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με επισκέφθηκε από τους πρώτους στο ψυχιατρείο. Είναι αληθινός φίλος για εμένα. Μένω τώρα στη Σαλαμίνα, τη μεγάλη μου αγάπη. Εκεί θα ήθελα να φύγω, είναι το νησί των ονείρων μου», είπε ο Σταύρος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Πέντε μήνες μετά την κορούλα: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Αγγελόπουλος – Βαμβακούση και όλοι τους εύχονται

Extra σικάτη, από εκείνη πήρε το στυλ: Αυτή είναι η αριστοκράτισσα μαμά της Τσιμτσιλή και μοιάζουν εκπληκτικά

Κόκκινο κραγιόν, πλατύ χαμόγελο: Η πρώτη εμφάνιση της Φωτεινής Ντεμίρη μετά το διαζύγιο από τον Χάρη Γρηγορόπουλο