“Γι’ αυτό δεν την ήθελα στην αρχή”: Βόμβα Σεφερλή για τη γνωριμία με την Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι καλεσμένος αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για αρκετά θέματα γύρω από την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έκανε πρόσφατα μια καυστική δημοσίευση, σχολίασε τη γνωριμία του με την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και το πώς κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι πριν 20 χρόνια σχεδόν.

Η αναφορά του Σεφερλή στο γάμο με την Τσαβαλιά

«Με την Έλενα είμαστε μαζί 22 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση και ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι. Αφού παίξαμε μαζί, υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε δυνατή, διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις που χάλασαν και τελικά ήρθε στην δουλειά αυτή. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, υπήρχε συμπάθεια και γελούσε μαζί μου. Ήμασταν και οι δύο σε άλλο γάμο. Χωρίσαμε. Δεν υπήρχε μεταξύ τίποτα ερωτικό. Μία συμπάθεια. Και αφού χωρίσαμε κι οι δύο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Χτίστηκε σε γερές βάσεις. Δεν την είδα στον δρόμο και είπα πω ωραία γυναίκα. Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα», πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Related posts

“Το δικό μας το σπίτι” Η απάντηση του Σεφ Κουτσόπουλου στο αν έχει χωρίσει με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το υπέροχο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την τεράστια κουζίνα και το πολυτελές μπάνιο: Θυμίζει βασιλικό ανάκτορο

Ηρωίδα αεροσυνοδός: Έσωσε 380 επιβάτες από τρομοκράτες, θυσιάζοντας την ίδια της την ζωή