“Γι’αυτό δεν είχαμε επαφές”: Σπάραξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην κηδεία της Παναγιωτοπούλου

“Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα” δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων. Λίγη ώρα πριν την κηδεία της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε δηλώσεις για εκείνην στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.

Οι δηλωσεις του

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια τότε (σ.σ. στο σίριαλ Ντόλτσε Βίτα), για μένα ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος, οπότε καταλαβαίνετε… η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και την μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια σαν συμπρωταγωνιστή της».

«Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη έτσι ώστε να καταφέρω να σταθώ δίπλα της και να ευχαριστηθώ αυτό που κάνω. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει».

«Τα τελευταία χρόνια δεν είχα επαφή μαζί της. Ξέρω ότι είχε την αρρώστια της και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένεια της για να στηρίξει όλο αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha το πρωινό της Πέμπτης.

Related posts

“Φοβόμαστε για τη ζωή του” Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Μπλάτνικ, ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης