“Ευτυχώς η κόρη μου μένει στο εξωτερικό”: Κόλαφος ο Γιώργος Καραμίχος για την Ελλάδα και τη δικαιοσύνη

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυραικής στο Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Ευτυχώς η κόρη μου μένει έξω

“Σίγουρα ήταν καθοριστικά τα δύο χειρουργεία που έχω κάνει. Ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια για τον καρκίνο. Αυτά ήταν πολύ καθοριστικά γιατί εκεί δεν διαπραγματεύεται και λες για να έχει σωματοποιηθεί τόσο πολύ, πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Περνάς από όλα τα στάδια. Στην αρχή σου βγαίνει θυμός, να κάνεις διάφορα πράγματα με διάφορους. Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιείς πως δεν φταίει κανείς, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν κατηγορήσεις πως φταίνε οι άλλοι, στην ουσία κατηγορείς τον εαυτό σου. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και πρέπει να έχουμε θετικό πρόσημο για να τα γυρίζουμε με έναν τρόπο, που μπορούμε να βοηθήσουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους και να ανασαίνουμε καλύτερα” είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

“Παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα. Έχω μάθει την αρετή του να περιμένω. Έχω κλείσει πολλά εισιτήρια και δεν έχω ταξιδέψει πια. Χρειάζομαι λιγότερη κίνηση για τη συγκίνηση και εστιάζω στους ανθρώπους και στα πράγματα που αγαπώ” προσέθεσε.

“Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα, οπότε αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται πολύ σκληρό κι άγριο, αλλά με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Όλοι αναρωτιούνται από πού προέκυψαν αυτά. Πώς να μην προκύψουν, όταν επιτρέπεις και δίνεις τον λόγο να μιλάνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη; Δεν θα έπρεπε ούτε εσείς από τα κανάλια να τους βγάζετε. Έγινε πάλι σάλος με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα όπως το 80 με τον πολιτικό γάμο. Αφήστε τους ανθρώπους να αγαπιούνται, να βάφουν τα μαλλιά τους ό,τι χρώμα θέλουν και ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά!” κατέληξε.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις