“Έτσι την πάτησα”: Έσπασε την σιωπή του ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το επεισόδιο με την καρδιά του

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση ότι ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο ηθοποιός είχε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη Δέσποινα Βανδή.

Η ανάρτηση για την υγεία του

Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπεβλήθη σε τοποθέτηση stent, αφού παρατηρήθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του.

Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαρίστησε το κοινό για το ενδιαφέρον του κι ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!», έγραψε σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά