“Έτσι είπε ο γιος μας στον ψυχολόγο”: Δύσκολες ώρες για την Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιο με τον Φερεντίνο

Μία εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Παυλίδου στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες», από την οποία προβλήθηκε ένα preview απόσπασμα στο «Happy Day». Μεταξύ όσων ανέφερε η ηθοποιός, μίλησε για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τον χωρισμό από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Τι είπε η Σοφία Παυλίδου

Χαρακτηριστικά, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Το διαζύγιο γίνεται για να είσαι καλύτερα, κι αυτόματα θα είναι καλύτερα για σένα. Κανόνας. Είχα πίστη, γιατί η ωραία σχέση που είχαμε καλλιεργήσει με τα παιδιά, ο απόλυτος σεβασμός και η κατανόηση στα θέλω του άλλου, και δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε ότι σε αυτήν την φάση της ζωής μας, πήραμε αυτήν την απόφαση».

Τότε τα παιδιά ήταν 14 ετών, οπότε μετά βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε, τη βαθιά μας αγάπη, ένας ψυχολόγος που ρώτησε τον γιο μου, τού απάντησε ότι είναι οκ με αυτό, γιατί είναι μία χαρά οι γονείς μου. Στη συνέχεια, αφού βίωσαν κι αυτοί ότι δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά