“Ετοιμάζεται για διπλό πτυχίο”: Αυτή είναι η σικάτη 22χρονη κόρη της Νατάσας Παζαίτη και του Καραμανλή, Αλίκη

Η 22χρονη κόρη του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη μπορεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές που με τον αδερφό της συνοδεύουν τους γονείς τους σε διάφορα καλέσματα.Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη είναι τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη πριν από 22 χρόνια, τον Ιούνιο του 2003.

Παρότι και τα δύο παιδιά είναι χαμηλών τόνων και τα προφίλ τους στα social media είναι ιδιωτικά (δηλαδή δεν μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες τους), για τον Αλέξανδρο ξέρουμε λίγα περισσότερα πράγματα ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του τον Φεβρουάριο στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια Κυρία Ατυχήσασα», στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και μετά το βίντεο που δημοσίευσε η Σίλια Κριθαριώτη με εκείνον να ερμηνεύει Στράτο Διονυσίου σε πάρτι που βρέθηκαν στα τέλη Μαρτίου.

Οι σπουδές της Αλίκης Καραμανλή

Η Αλίκη Καραμανλή που αδιαμφισβήτητα μοιάζει στον μπαμπά της, σπουδάζει σε δύο σχολές. Συγκεκριμένα, η ίδια είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και παράλληλα σπουδάζει Επικοινωνία και Media στο Deree. Η ίδια μάλιστα, παρότι ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει, ήδη κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα σε εταιρεία κοινωνικοπολιτικών ερευνών.

Βέβαια, όπως ο δίδυμος αδερφός της έχει αγάπη απ’ ότι φαίνεται για τα καλλιτεχνικά (θέατρο, τραγούδι), έτσι και σε εκείνη φαίνεται πως αρέσει ο χορός, αφού στην παράσταση που συμμετείχε ο Αλέξανδρος Καραμανλής τον Φεβρουάριο συμμετείχε και η ίδια στην χορευτική ομάδα.
Αν και η Αλίκη Καραμανλή προτιμάει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια, όπως και ο Αλέξανδρος έχουν βρεθεί μαζί με τους γονείς τους σε διάφορες εκδηλώσεις. Κοινό σημείο αναφοράς πάντα το κομψό στυλ της. Όπως θα δεις το κοστούμι είναι από τις αγαπημένες επιλογές της, όμως δεν λείπουν και οι φορές που έχει επιλέξει κάποιο φόρεμα.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις