“Ένας μήνας παρά δύο ημέρες” Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα στη ΜΕΘ, όλοι περιμένουν το θαύμα

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα που παραμένει στην ΜΕΘ. Θετικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, που από τις 28 Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα, η οποία ήταν μπροστά τη στιγμή που ο τραγουδιστής υπέστη το έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή μιας και είχαν πρόβα για το J2US,, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε μια θετική είδηση στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

«Υπάρχουν φήμες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, γιατί η οικογένεια έχει ζητήσει οι πληροφορίες να δίνονται με το σταγονόμετρο. Αλλά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σας θυμίσουμε ότι η Τραϊάνα Ανανία μίλησε μιας και ο τραγουδιστής μετά από ένα μήνα πηγαίνει καλύτερα: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, μαζεύτηκα, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα. Δεν είχα ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμη το ξεπερνάω. Ήταν πολύ σοκαριστικό.»

Related posts

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά

Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακές διακοπές στο νησιώτικο εξοχικό του στην Τήνο – Το βίντεο από την παραλία με το μαγιό του

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία