“Έκανε ένα τραγικό λάθος” Σούσουρο με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην Super Κατερίνα για τον απόηχο της Eurovision 2024 και τα παράπονα που υπήρξαν για τη διοργάνωση στην Σουηδία. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στο λάθος που έκανε ο Σουηδός σχολιαστής, ο οποίος ετοίμασε και τα κείμενα για τις παρουσιάστριες της Σουηδίας.

«Έκανε ένα λάθος ο Σουηδός σχολιαστής.

Ήταν κι αυτός που έγραψε τα κείμενα για τις παρουσιάστριες. Δούλευε και για την EBU και με τον διαγωνισμό και έκανε και τον σχολιασμό της Eurovision. Έκανε ένα και τραγικό λάθος θα έλεγα. Είπε ότι η Ελλάδα κέρδισε την Eurovision το 2006 και όπως ξέρετε, δεν είναι έτσι» ανέφερε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και πρόσθεσε για το μεγάλο λάθος των Ελλήνων σχολιαστών:

«Μαθαίνω και το άλλο. Ότι οι Έλληνες σχολιαστές δεν αναγνώρισαν την πριγκίπισσα της Σουηδίας».

Μπάχαλο η Eurovision 2 μέρες μετά τον τελικό: Η χώρα που φεύγει οριστικά από τον διαγωνισμό – Όλο το παρασκήνιο

Τα ευτράπελα της φετινής Eurovision συνεχίζονται και μετά τη βραδιά του μεγάλου τελικού, στην οποία νικητής αναδείχθηκε το non-binary Nemo.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την Ολλανδία να αποχωρεί εντελώς από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς η αποβολή του Klein κρίθηκε από τη χώρα ως εντελώς αδικαιολόγητη και απολύτως άδικη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας της Ολλανδίας την έκανε live ο πρόεδρος της ΕBU και όχι το πρόσωπο που είχε αρνικά ανακοινώσει η χώρα πως θα ανακοίνωνε το 12άρι της.

Ο λόγος που η EBU δεν απέκλεισε το Ισραήλ από τον διαγωνισμό την ώρα που η Ρωσία παραμένει εκτός λόγω πολέμου.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, το συμβόλαιο του ολλανδικού τηλεοπτικού δικτύου που μεταδίδει τη Eurovision με την EBU λήγει και μετά τα τελευταία γεγονότα, οι Ολλανδοί επικεφαλής ουδεμία πρόθεση έχουν να προχωρήσουν σε ανανέωσή του.

Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς για να θεωρηθεί κάτι δεδομένο, όμως δεν είναι ψέμα πως η χώρα του Joost Klein είναι φανερά οργισμένη με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του