“Είναι σοβαρά”: Η νέα ανακοίνωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον-Σε αναστάτωση όλο το παλάτι

Πηγές από το Παλάτι επιμένουν ότι το πρόβλημα ουδεμία σχέση έχει με καρκίνο

Δεν είναι καρκίνος

Η αγωνία σχετικά με την υγεία της Kate Middleton συνεχίζεται μιας και το Παλάτι τηρεί σιγήν ιχθύος. Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν με κάποιους να κάνουν λόγο για εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και άλλες να υποστηρίζουν ότι η Kate είναι μια χαρά και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

“Κάτι πήγε στραβά στην μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι σοβαρή” | Νέα δεδομένα για την υγεία της Kate Middleton

Πάντως πριν λίγο, ανώνυμη πηγή μίλησε στο People Magazine, και για πρώτη φορά έπειτα από τόσες μέρες είχαμε κάποιο αισιόδοξο νέο: “Φαίνεται σοβαρή [η επέμβαση] αλλά είναι στα καλύτερα χέρια, θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι και είναι μια νέα, γυμνασμένη γυναίκα. Σίγουρα θα ανακάμψει. Είναι λογικό να πάρει τον χρόνο της. Είναι ένα σημαντικό παράδειγμα για όλους μας, καθώς συχνά μας ζητούν να επιστρέψουμε στη δουλειά το συντομότερο δυνατό κι αυτό είναι καταστροφικό. Είναι σημαντικό να τη δούμε να παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να αναρρώσει πλήρως και μετά να επιστρέφει”, είπε η ίδια πηγή δίνοντας μία αχτίδα φωτός στις μέχρι τώρα δυσοίωνες προβλέψεις.

Related posts

Καλύτερη και από 25αρα: Η Μπρουκ του “Τόλμη και Γοητεία” με μπικίνι στα 62 της, είναι το όνειρο κάθε άντρα

Τζένη Ιωακειμίδου: H νέα ζωή στην Αμερική με τα παιδιά της, η ξαφνική επιτυχία και η εγκατάλειψη της καριέρας της

Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα για να γίνει τραγουδίστρια και η μεγάλη πικρία της